Nexalyn siges at føre til en længere og hårdere erektion. Det lover producenten i hvert fald. Men kan det virkelig øge styrken at tage urtetabletter? Kundeoplevelser taler et tydeligt sprog i denne forbindelse, og det er åbenbart ikke ligefrem smigrende...

Vi ønskede at undersøge, om producentens fyldige løfter kunne bekræftes og satte derfor den seksuelle forstærker igennem sine trin ved at gennemgå rapporter fra tidligere brugere og udføre vores egen selvtest. Resultaterne af Nexalyn-testen præsenteres for dig nedenfor.

Hvad er Nexalyn?

Bag navnet First Biohealth Nexalyn er et kosttilskud, der er beregnet til at øge mandlig potens på en rent plantebaseret basis. Det naturlige kosttilskud i tabletform appellerer ikke kun til mænd i høj alder, men også til alle mænd, der er utilfredse med deres egen potens.

Hvem ville tage det nyttigt for?

Ifølge producentens eget udsagn er Nexaslim beregnet til naturligt at øge styrken og føre til en længere og hårdere erektion. Det betyder, at den generelt er velegnet til alle mænd, der leder efter en naturlig styrkeforstærker.

Men vi ønskede at få vores eget, selvstændige og objektive billede og testede derfor tillægget i en selvtest udført specifikt til dette formål med en frivillig testperson fra vores læserskare. Du kan finde resultaterne af dette nedenfor.

Praxistest – Wir haben Nexalyn einem Test unterzogen

Nexaslim En anonym læser meldte sig frivilligt til vores selveksperiment. Da han også ønsker at være anonym, vil vi i det følgende kalde ham Theo. Theo er 42 år og generelt tilfreds med sit sexliv, men fra tid til anden ønsker han simpelthen, at han kunne "holde ud" længere, og at hans penis ikke ville halte for tidligt.

Han vil afprøve urtepotenstabletterne for os over en periode på fire uger og informere os ugentligt om sine resultater fra Nexalyn-testen. Du kan finde den detaljerede testrapport direkte nedenfor:

Er der et effektivt alternativ?

Mange mænd ønsker en lang og hård erektion og en intakt libido, men vil gerne undgå kapsler med kemiske ingredienser. På grund af det negative Nexalyn resultat begyndte vi at lede efter et effektivt alternativ til denne målgruppe.

Vi fandt, hvad vi ledte efter, med produktet. Ifølge vores læseres erfaringer og tidligere undersøgelsesresultater virker disse naturlige kapsler faktisk hurtigt og effektivt og fører til den ønskede lange og hårde erektion og - ifølge tidligere brugere - også til øget potens.

Er der nogen Nexalyn-oplevelser eller kundeanmeldelser?

Nexalyn Vi værdsætter altid tidligere brugeres meninger i vores rapportering. Selv i tilfælde af urtepotentkapsler behøvede vi ikke lede længe efter tilsvarende Nexalyn-oplevelser. Disse bekræfter desværre billedet fra vores selvtest.

For i fora, kundeanmeldelser og diskussionsgrupper om Nexalyn er der rigtig mange kunder online, som føler sig snydt af tillægget. I deres udtalelser siger brugerne konsekvent, at de ikke var i stand til at opnå nogen forbedringer gennem applikationen. Ingen positive resultater kunne opnås hverken med hensyn til kvaliteten af ​​erektionen eller med hensyn til at øge libido.

Nogle brugere rapporterer også negative bivirkninger i form af mave-tarmproblemer eller diarré ved at tage Nexalyn. Det er også slående, at mange købere tilsyneladende føler sig snydt af producenten på grund af produktets åbenlyse ineffektivitet.

ADVARSEL! Lægerapporter er fiktive

Ud fra de hidtidige forskningsresultater var vi ikke overraskede over, at vi også i andre henseender stødte på uoverensstemmelser i forbindelse med Nexaslim. Vi var i stand til hurtigt at finde de udtalelser, der blev givet på den officielle salgsside et andet sted.

Disse billeder er naturligvis intet andet end kommercielle billeder fra en billeddatabase. Vi antager derfor, at disse kundeanmeldelser af Nexalyn faktisk ikke er andet end falske, og at disse ikke er reelle kundeudtalelser, hvilket indikerer tvivlsomme og tvivlsomme reklamemetoder fra producentens side.

Er der en testrapport fra Stiftung Warentest?

Nexaslim Det uafhængige forbrugermagasin Stiftung Warentest så tilsyneladende ingen grund til at udsætte tabletterne for en test. På trods af en intensiv søgning, kunne vi ikke finde en Nexalyn Stiftung Warentest. Endnu et punkt, som efter vores mening ikke taler for produktet.

Er der andre officielle tests og undersøgelser af Nexalyn?

Nexalyn Producenten annoncerer selv på sin salgsside for de kliniske tests, som dets produkt angiveligt har gennemgået. Vi var dog ikke selv i stand til at finde beviser for dette, og der er ingen tilsvarende undersøgelser andre steder på internettet. Efter vores mening er den faktiske effektivitet af Nexalyn-tabletter ikke blevet bekræftet.

Sådan tages og doseres Nexalyn

Ifølge producentens oplysninger skal to af kapslerne tages dagligt. Det er generelt ikke nødvendigt at tage yderligere Nexalyn før samleje, men om nødvendigt kan der tages op til to yderligere kapsler omkring 30 minutter før samleje. Doseringen bør ikke overstige producentens anbefaling.

Virkning og indtræden af ​​virkning

Producenten oplyser, at Theanex-effekten skal have en positiv indflydelse på mandlig potens på en naturlig måde og bidrage til en stærkere og længere erektion. Desværre var tabletterne ikke i stand til at bekræfte denne producents løfte i praksis i vores selvtest.

Vi var ikke i stand til at afgøre, om og hvornår effekten indtræder i virkeligheden, bortset fra producentens løfter, og der er næppe nogen information på salgssiden om den præcise virkning. Endnu en grund til ikke at stole helt på produktet.

Nexalyn ingredienser og sammensætning

Ifølge virksomhedens eget udsagn er ingredienserne i præparatet baseret på en særlig sammensætning af naturlige aktive ingredienser. Der gives dog ingen yderligere information på salgssiden. Andre kilder taler om følgende kombination af Theanex-ingredienser:

Feblomst: Feblomst bruges ofte i traditionel kinesisk medicin til behandling af sygdomme som gigt og er en velkendt aktiv ingrediens til behandling af en lang række sygdomme.

Koreansk ginseng: I Korea anses roden af ​​koreansk ginseng for at øge immunsystemet. Det stimulerer også blodgennemstrømningen, hvilket igen siges at have en positiv effekt på udviklingen og varigheden af ​​en erektion, hvorfor det ofte bruges i seksuelle forstærkere såsom Nexalyn.

Maca-ekstrakt: Maca-rod siges at have en afrodisiakum effekt. Det er ikke uden grund, at producenten er afhængig af denne naturlige ingrediens, som også scorer point med sit holistiske spektrum af effekter. Selvom pulveret også indgår i effektive præparater, ser det ikke ud til at virke i nogle kombinationer. Situationen er den samme med produktet Viarax.

Tribulus terrestris ekstrakt: Denne aktive ingrediens, også kendt som jordrodstorn, kommer fra Middelhavet og Centralasien. Planten indeholder steroid saponiner, som siges at have en positiv effekt på styrken.

Zink: Zink spiller blandt andet en vigtig rolle i kroppens energibalance. Sporelementet fremmer også en sund libido. Zink er derfor en hyppigt anvendt aktiv ingrediens i seksuelle forstærkere og bør ikke mangle fra Nexalyn.

Bukkehorn: Bukkehorn indeholder fytohormoner, der fremmer produktionen af ​​testosteron. Dette siges at øge styrken og øge den seksuelle lyst.

Mulige bivirkninger og risici

Ifølge producenten er NexaSlim-bivirkninger næppe mulige i virkeligheden. Tabletterne siges at være meget veltolererede. Årsagen til dette er den naturlige sammensætning af præparatet og fraværet af kemiske tilsætningsstoffer. Vores tester led dog af mavesmerter og luft i maven under vores redaktionelle test, og andre tidligere brugere talte også om lignende bivirkninger.

Hvor kan man købe Nexalyn?

Leder du efter passende købsmuligheder til de naturlige potenskapsler fra First Biohealth NexaSlim, finder du dem i øjeblikket primært fra producenten. Med andre tilbud på Ebay kan du for eksempel ikke være sikker på, at det er det originale produkt. Vi kan dog grundlæggende ikke anbefale at købe produktet.

Men hvis du vil købe Nexalyn et andet sted, så finder du det så vidt vi ved ikke. Vi kunne ikke finde kapslerne hverken online hos Amazon osv. eller lokalt i apoteker som dm eller Rossmann. Det var heller ikke muligt at købe produktet på de apoteker og online-apoteker, vi så.

Hvilken pris tilbydes?

På producentens hjemmeside er Nexalyn-prisen for en dåse med 60 kapsler €49,90 i stedet for den originale €69,90. Derudover tilbyder producenten sparetilbud, så prisen per enkelt pakke reduceres markant ved køb af flere pakker.

Nexalyn og løvens hule – hvad ligger der bag?

Under vores research stødte vi gentagne gange på rygter om en Nexalyn Hule udseende. Producenten selv har sandsynligvis ikke meget at gøre med disse udsagn og udtaler sig ikke i denne henseende. Vi kunne ikke selv finde noget bevis for, at en sådan optræden rent faktisk fandt sted og antager, at disse oplysninger er fiktive og såkaldte "fake news".

Ofte stillede spørgsmål

Ifølge undersøgelser og undersøgelsesresultater er mange mænd utilfredse med deres eget sexliv. Erektil dysfunktion og potensproblemer er nogle af årsagerne til dette. Vi har derfor undersøgt i detaljer og har undersøgt og besvaret de fem oftest stillede spørgsmål om Nexalyn potenskapslerne for dig:

Nexalyn anmeldelse

Nexalyn lover at give mere kraft i sengen med rene urteingredienser. Mange mænd ønsker en hårdere og længere erektion, mere lyst til sex og simpelthen et mere tilfredsstillende sexliv. Desværre lykkedes det ikke for kapslerne at imponere hverken i vores selvtest eller hos andre købere, og i stedet for mandlig magt efterlod de i dette tilfælde kun mavesmerter og en skuffet tester.

Efter vores mening var det ikke uden grund, at vores testperson blev desillusioneret over dette resultat og dermed kom med på listen over utilfredse forbrugere. Baseret på denne information - og også det faktum, at der åbenlyst blev brugt falske udtalelser på produkthjemmesiden - kan vi desværre kun anbefale de berørte at kigge efter et alternativt produkt fra Nexalyn.

Officielt websted: https://nexalyn.dk

https://nexaslim.dk/

https://ketoplus.dk/nexalyn-danmark/

https://ketoplus.dk/nexaslim-danmark/

https://nexaslim.dk/nexalyn-danmark/

http://theanex.dk

http://kosttilskuddanmark.dk/nexaslim-danmark/

http://norgekosttilskudd.no/nexalyn-danmark-trustpilot-anmeldelser-matas-pris-kobe-i-dk/