A korai cselekvés megköveteli az ellenfelek olvasását és néha blöffölést. A fogadási pozíció is döntő fontosságú. Az utolsó lépés lehetővé teszi, hogy elemezze a többi játékos cselekedeteit. Először úgy kell összecsuknia a kezét, mint 99, 44 vagy 23. Minél több kezet játszik, annál több mintát lát, és annál pontosabban tudja megjósolni az ellenfelek szándékait. Tapasztalat: Az elme olvasásának formája. Csakúgy, mint egy varázsló finomítja a kézművességet a fémhammerezéssel és alakításával, a pókerjátékosok finomítják az elmeolvasási készségeiket a tapasztalatok révén.

Ez nem csak a logikáról szól, hanem a póker univerzum frekvenciájának beállításáról és áramlásairól finess. Idővel, akkor fejleszteni egy intuitív érzék a játék szinte hatodik érzék képességét, hogy megjósolja, mi a lépés jön a következő. Néhány rossz kéz a legrosszabb időben, és van egy egész bajnokság megy teljes borra. Rossz kezük nagyon rossz lett, vagy szoros kezet játszhatnak, mert óvatosnak kell lenniük a halomméretükkel.

Poker pontosan ugyanaz a dolog. Olyan sok oka van annak, hogy valaki ásszal hívhat. Nagyon következetesen szeretne blöffölni, és néha nagyon jó játékosok csak úgy néznek ki, mintha egy hatalmas szarot fognak venni a szemed előtt. Képzeld el, hogy a póker egy lenyűgöző tánc a játékosok között, ahol minden fogadás, emelés vagy hívás egy lépés a padlón. A kártyák, amelyeket tartasz, olyanok, mint a koreográfia, amely irányítja a mozgásaidat, de az ellenfelek elméje valóban diktálja a ritmust.

Ez arról szól, hogy felismerjük, hogy a póker nem csak egy kártyajáték, ez egy pszichológiai csata, ahol a valódi akció alakul ki a játékosok elméjében. Az elme olvasása a pókerben az a művészet, hogy levonja, mit tartanak az ellenfelek cselekedeteik, kifejeződésük és mintáik alapján. The Mind Game Behind the Cards. Szeretnék egy olyan játékot, amelyben a lehető legkevesebb fogadási kör van. Az első freeroll, amit valaha játszottam, az Aces volt Hogyan válasszunk egy könnyen megtanulható játékot?

Megtanultam pókerezni a PokerStars freerollokon keresztül. Még akkor is, ha egy párt tartasz, az ellenfelednek jobb lapjai lehetnek, https://pokerzsetonokertekei.com ezért jobb, ha olyan kezekkel hajtasz össze, mint a Tjs vagy kevesebb. Van egy pár oka ennek. Az ellenfelek valószínűleg 100% -ban hívják az időt. És megpróbáltam blöffölni, ahogy itt vagyok. Nem akarsz bajba kerülni a játékban. A 1/2 PLO versenyben voltam, és majdnem 2 órát és egy kicsit foglalkoztam, és A4-es kompenzációt kaptam.

Amikor blöffölsz, meg kell tenned a B tervet. Beszéltem magammal, hogy úgy gondolom, van valami. Egyenes dobást kapott, és én kaptam a diót. Ez történt velem is az első versenyen.